Historien bag

Sit n’ grill-konceptet er en invitation til at dele en familietradition, som er vokset frem i Grethe & Mogens Deichmanns familie gennem det meste af en generation. Bag firmaet og det anderledes grilldesign står de næste generationer i familien, der har fået lyst til at dele de gode oplevelser med andre.

 

Ulrich Deichmann er Iværksætter med over 30 års erfaring med etablering af produktion, markedsføring og eksport til hele verden, og hvis far fik ideen til det oprindelige koncept, som Sit n’ grill er bygget på.

 

Casper Deichmann er Iværksætter og medstifter af firmaet Dall Solution som fremstiller og markedsfører TV beslag, er netop færdiguddannet Markedsøkonom fra Niels Brock. Casper er opvokset med Sit n’ grill, og glæder sig til at udbrede konceptet i så mange lande som muligt.

 

Ulrich Deichmann fortæller: “For 40 år siden kom nogle af mine forældres gode venner hjem fra Korea med to såkaldte bulgoggi pander. I Korea havde de lært at spise bulgoggi, og nu ønskede de at introducere det i vennekredsen. Mine forældre fik de to pander i gave, og på den måde startede en ny grilltradition i min familie.”

 

“I starten sad vi på træstubbe rundt om en lille kul-grill, som panden kunne ligge på, og spiste bulgoggi. Det blev hurtigt et hit. Min far er ret magelig og teknisk minded, og han var ikke vild med at sidde der i græsset, med vinglas og salatskåle som væltede, når vi unger rendte rundt og legede omkring grillen. Derfor udviklede han det første grill-bord, hvor alle kunne sidde og grille sammen på panderne. Det blev en kæmpe succes i vennekredsen, og mine forældre har lige siden kun serveret retter i sommerperioden, som kunne tilberedes på deres grill-bord. Allerede i det tidlige forår og langt hen i efteråret, griller familien flittigt omkring det oprindelige Sit n’ grill-bord.”

 

Med et Sit N Grill bord starter grill sæsonen længe før end hos andre familier

Med et gril bord fra Sit N Grill starter grill sæsonen allerede ved påsken, varmen fra bordet holder hele familien varm hele aftenen.