Om os

Sit n’ Grill ideen startede helt tilbage i 1973, hvor Mogens Deichmann, havde et ønske om at udvikle et dansk designet grillbord med en grillindsats i midten, hvor op til 8 personer kunne sidde komfortabelt og tilberede deres egen kød og grøntsager uden at få røg og aske i hovedet. Et andet vigtigt mål var at lave grillen, så luftindtaget var begrænset. Briketterne kunne således vare ved længere og sikre varme til personerne, der sad rundt om bordet hele aftenen.

 

I 2011 blev sønnen Ulrich Deichmann og barnebarnet Casper Deichmann enige om, at dette grill-koncept skulle føres ud i livet, så andre familier kunne få glæde af dette grill-bord, da det har været en fornøjelse for familie og venner gennem 40 år.

 

Casper Deichmann fortæller: ”Grill-hyggen bliver optimeret gevaldigt ved brug af Sit n’ Grill og man får nogle lange, hyggelige og ikke mindst lunefulde grillaftener frem for den normale grill-tradition, og det synes vi andre familier i Skandinavien også skal nyde godt af, ligesom vores familie og venner har igennem de sidste 40 år.”

 

Sit n’ Grill blev introduceret i Danmark for første gang i 2013, og kommer allerede i år (2014) med nye koncept-borde som bliver fuldstændig vedlige-holdelsesfrie og kan klare at stå ude året rundt i det nordiske klima. Det bliver også en del billigere end tidligere, så ALLE kan erhverve sig et Sit n’ grill-bord til en rimelig pris, som bliver mellem 4.000 – 8.500 DKK.

 

Dette er begyndelsen til en ny måde at grille og være sammen på, og i årene, der kommer, vil Sit n’ Grill introducere nye bordtyper og forskelligt udstyr til konceptet. Vores mål og mission er at tilbyde vores kunder den ultimative grilloplevelse uden stress for værtsparret, hvor alt maden bliver lavet rundt om bordet frem for ”Far” altid render frem og tilbage mellem havebordet og grillen. Sit n’ Grill sørger for, at grill-oplevelsen bliver hyggelig for alle – hver gang!

 

Sit N Grill - Centrum for en fantastisk sommer aften